Yeni Game of Thrones Dizisi Geliyor! HBO ONAYI VERDİ!




Bildiğiniz gibi Game of Thrones Dizisi, 2019 yılında 8. sezonu ile final yapacak. HBO'nun ise bu boşluğu doldurmak istediğini biliyoruz. Hatta aylar önce HBO, 5 yeni Game of Thrones projesi üzerinde çalışmak istediğini belirtmişti. Sonunda ilk proje için onay geldi!

Hatta dizinin konusu ile ilgili bir özet paylaşıldı.



HBO'nun paylaştığı özette şu sözler yer alıyor: "Game of Thrones’tan binlerce sene öncesinde geçen dizi kahramanların çağından karanlık zamanlara geçişi ele alıyor. Westeros’un gizli kalan sırları, ak gezenlerin ortaya çıkış hikayesi, doğunun gizleri ve Stark efsanesi… Hikaye bildiğimizden çok farklı.”

Gördüğünüz gibi paylaşılan özette dizinin konusu aşağı yukarı belli oluyor. Mesela bahsi geçen Kahramanlar Çağı'nın yaklaşık 10 bin yıl öncesi olduğunu biliyoruz. İlk İnsanlar ve Ormanın Çocuklarının barış yapması ile Westeros'un altın çağı başlar ve Andalların İstilasına kadar devam eder. Paylaşılan özette de dizinin yaklaşık olarak bu dönemi (Kahramanlar Çağı ve Uzun Gece zamanı) konu alacağını düşünüyoruz. Ak Gezenlerin Ormanın Çocukları tarafından yaratıldığını dizide görmüştük. Bu dizi sayesinde Night King 'in kim olduğunu öğrenebiliriz. Ayrıca Uzun Gecede neler yaşandığını, Stark ve Lannister hanelerinin geçmişini yakından öğrenebiliriz.


Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?