Rage 2 Nedir ? Bizi Neler Bekliyor ?

2018 Senesi bomba gibi devam ederken Bethesda’da ardı ardına E3 öncesinden duyurularını yapıyor bizim pek ilgimizi çekmesede Rage 2 yakın zamanda duyuruldu ilk oyunun senaryosunun kısa olması ve senaryo bittikten sonrada oyuna devam edemiyişimiz oyunun puanını ve satışını epey bir etkiledi ama Bethesda Rage 2’ye güveniyor ve bizde size oyunla ilgili ilk detayları verelim.
Oyunun yapımcı koltuğunda Just Cause ve Mad Max gibi oyunlardan tanıdığımız Avalanche Studios
ID Software’da Doom ve Wolfenstein’dan tanıyoruz onlarda fikirleri belirtiyor. Oyunla ilgili ilk detaylarımız şöyle oyunda devasa bir açık dünya bulunacak ve oyunun mekaniklerindede çift zıplama olacak keza ilk oyunun aksine daha iyi bir açık dünya olması bekleniyor Bethesda’nın diğer oyunlarında olduğu gibi tecrübe puanı kazanıp karakterimizi geliştirebileceğiz.
Oyundan beklentimiz ilk oyunda yaptığı hataları kapatıp daha fazlasını eklemek olduğu için beklentimizide bu yönde arttırdık son olarak görselliğe kısa bir bakış atarsak yine güzel ve değişik bir post apokaliptik evren sunuyor çorak toprakların yanı sıra azda olsa yeşillik gözümüzün önünde.
E3 2018’de daha fazla detay açıklanacak şimdilik detaylar bu kadar Rage 2 Ps4,Xbox One ve Pc platformuna 2019 senesinde çıkacak.

Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?