BU MİLLET NE OKUYACAK ?! #2 (Marvel Comics)

Önceki yazı gibi belirtelim bu yazının puan kaynağı ComicBookRoundup.com'dur.

Marvel son zamanlarda yaptığı/yapabileceği en iyi şeyi yaptı. Güzel bir karar verip sayılı sistemi eskide bıraktı ve Fresh Start haraketlerini başlatarak,okuyucuların daha kolay takip edebileceği ve daha az kafa karışıklığına yol açacak bir düzen oturttu. Basacağı serilerden Avengers,Venom,İron Man sadece birkaçı.

                                                            AVEGERS #1

İlk önerim Avengers #1,yeni başladı ve ilk sayısı gayet beğeni aldı. Spoilersız bir şekilde en sevmediğim şey kadrosu oldu. Avengers gibi bir takım içinde She Hulk ve Ghost Rider görmek beni pek mutlu etmedi. Sayının başı Legacy sayısında gördüğümüz ilk Avengers. Thor her zamanki gibi mükemmel. Black Panther ve Doctor Strange iyi bir dinamik olmuş gibi duruyor.



Yazar : Jason Aaron
Çizer : Ed McGuinness
Seri Puanı : 7.9









                                                              X-MEN RED #1

İkinci öneri X-Men fanları için. X-Men Red #1 bu seri de yeni başlayan bir X-Men serisi. Bilmeyenler için Gold,Blue ve Red serilerinden oluşuyor. Aslında bu seriyi daha okuma fırsatım olmadı,önerilere almamın sebebi güzel bir puan alması ve Türk bir çizer tarafından çizilmesi. Takip ettiğim kadarıyla hikaye hakkında şunu söyleyebilirim. Jean Grey'in güçlerini kontrol ettiğini biliyorum. Buda demek oluyor ki X-Men Blue takımı büyümüş ve tecrübe sahibi olmuş. Bunu görmek güzel. Sayı Türkiye içinde  başlayıp (Mahmud Asrar Effects) Wakanda sularında devam ediyor. Tam anlamı ile okuduğumda hakkında bir yazı yazacağım.


Yazar : Tom Taylor
Çizer : Mahmud A. Asrar
Seri Puanı : 8.1

Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?