Ultron Kimdir ?

 Çizgi romanda Hank Pym sinematik evrende ise Tony Stark yaratmıştır.Çizgi romanlarda başının karıncaya benzemesi Hank Pym'in yaratması yüzündendir.Amacı evreni korumak olup bu isteğini insan ırkını yok ederek yapmak istemesi kendisini bir villian yapmıştır.


  PEKİ BU FİKRİNDE HAKLI MI?

  Aslında bir bakıma kendisine hak verdiğim olmuştur Dünya'daki tüm vahşetleri görmesi üzerine böyle bir karara vardı ve kendince haklıydı.

 Kendisi Stark'tan nefret eder öyle ki Stark adını duyduğu an çıldırır.

  Vücudu adamantiumdan oluşmuştur.Hatta vücudu bu elementten oluşan ilk kişi de kendisidir.

Çizgi romanda Hank Pym tarafından yartıldığı için Wasp'a karşı bir ilgi duyar.Açıkçası bana göre filmde çok çabuk harcanan bir karakterdir.Bu denli harika güçlere sahip birinin bir filmle hemen yok edilmesi gerçi yok edildi mi kesin değil birazcık kötü idi.Umarım Infinity War filminde geri döner.














   Kendisi çok sevilen Vision'un yaratıcısıdır.Biliyorsunuz ki Vision'u vibranyumdan yapmıştı bu da demek oluyor ki aslında kendisi adamantiumdan yapılmamış(Filmde).



  NEDEN STARK YARATTI?

  Sorunun cevabı çok açık olacak ki Iron Man 3 filminde tüm zırhlarını patlatmıştı ve hem Dünya'yı hem de Avengers'a yardım etmesi gerekiyordu.İşte bunun için sinematik evrende Stark yarattı fakat Ultron Dünya'da denge işini biraz farklı anlaması sonucu yok etmeye karar verdi.


 Birazdan da özelliklerini anlatıcam ama şimdi filmle ilgili konuşalım.

 Film güzel miydi diye sorarsanız evet güzeldi ama bu hiç çizgi roman okumamış biri için güzeldi.Ultron sadece bir filmle harcamak bana göre kötü bir fikirdi.Infinity War filmi ile ilk başlarda Avengers tarafında sonrasında ise Thanos'un tarafında olursa güzel olabilir.

 Fragmanı Infinty War'ı katmazsak en beğendiğim fragman Age of Ultron filminin fragmanı hem müzik olsun hem fragmanın tonu olsun gayet birbirine uyumlu idi.Ultron'u seslendiren Zeki Atlı'nın sesi biraz daha robotumsu olsa harika olurdu.Eğer filmi hem dublaj hem de orijinal halinde izlerseniz dediğimi anlarsınız.


  ŞİMDİ ÖZELLİKLER VE GÜÇLERİNE GEÇELİM

-Dahinin bile üstünde bir süper zeka.
-Süper insan gücü.
-İnsan üstü bir hız ve dayanıklılık.
-Hızlı bir şekilde uçabilir.
-Enerji patlamaları yapabilir.
-Optik sensörler.
-Elleri ile enerji sarsıntısı.
-Kurbanları komaya sokan "ensefalo" ve bilinç altı kontrolü ışın.
-En önemlisi aslında vücut bulduğu zırhtır.Ne kadar iyi bir zırha sahipse o kadar güçlüdür.


EVET YAZIM BU KADARDI UMARIM BİLGİLENMİŞSİNİZDİR!
YAZIM HATALARI VARSA LÜTFEN GÖRMEZDEN GELİN

Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?