GOTHAM'IN MANYAĞI JEROME VALESKA !


Dizimizin 2. sezonunda bize selam veren abimiz Jerome nasıl biri ? Ne yer Ne içer ? Bugün bundan biraz bahsetmek istiyorum. 

İlk olarak 2. sezonun 2. bölümünde (Knock,Knock) karşımıza çıktı. Arkham Asylum'a giren sevgili Barbara ile çılgın fikirler çeviren gülen adam sonraki sahnelerde Arkham'ın manyak kaçkınları "The Maniax" adlı grup ile Gotham da olan teröre bir bakış açısı getirdiler. GCPD'ye girerek polisleri ve memurları öldürürler ve bunu canlı yayında paylaşır. Bruce Wayne'i sirkte büyük bir şova alet ederek öldürmeye çalışır. Önemli olan olaylar değil kişiliği çünkü bu yazıda bunu amaçladım.

Nasıl bir psikopat bu Jerome Valeksa ?


Ufak yaşlarda kötü şeyler yaşadığı belli oluyor. Sirkte büyümüş ebeveynlerini kendisi öldürmüş,ardından gülmüştür. Acısında,üzgünlüğünde,sevincinede güldü,öldüğünde ardında kocaman bir ordu bıraktı ve onu peygamber gibi gördüler. Onun için kendilerini feda ettiler. Özünde herkese birşeyler öğretti.



Kardeşinden ne haber ?

Son zamanlarda gördüğümüz haberler bir kardeşi olduğu ve onun asıl Joker olduğu yönündeydi. Giyimi,görüntüsü ve oynayan kişi aynı olduğu için kesinilikle aynı hisleri bize yaşatacaktır. Gotham dizisi güzelleştikçe güzelleşmeye başlıyor... Yeni çocuk efsane olacak.


Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?