Punisher Kimdir ?

Asıl adı Frank Castle olan bu abimizin hikayesi ise eşini ve 2 çocuğunu kaybedip çılgın bir katile dönüşmesidir ki bu kendisini bize sevdiren özelliği.Acıma duygusunu ailesini kaybettikten sonra yitiren Frank Castle ise tabi ki intikam peşindedir.Normal de kendisi deniz piyadesi iken piyadedeki en yakın arkadaşı Billy Russo tarafından ihanete uğrayıp ikisi birbirine düşman olmasını sağlıyor.

Bu Seneki En İyi Marvel-Netflix Dizisi Olabilir Mi?

Neden olmasın ki...Marvel 2017 de bir çok yeni dizi çıkarmış olmasına rağmen belki de en akılda kalan dizidir zaten IMDB puanı 8.7 almasıda en iyi olmasında önemli faktörlerden.

Peki Özel Gücü Ne?

Baştan söyleyelim özel gücü yok düz insan ama Marvel bu illa bir farklılık çıkarır bir insandan tek farkı refleksleri daha hızlıdır ve bir kere de Thor'un yıldırımlarına dayanmıştır.Dövüş konusunda uzman,silah bıçak ne ararsan kullanıyor bu zaten aslında en sevilen karakterlerden biri olması sebebi de budur zaten.

Netflix Dizi Yapmakla İyi Mi Yaptı?

Her ne kadar çok The Punisher adlı filmler çıksa da dizi kadar akılda kalıcı değildi  Punisher dizi hayatına Daredevil 2.sezon ile girmişti ve ikisi de farklı görüş savunuyordu.İşin kısası dizi olması daha iyi gibi,en azından benim açımdan öyle.

Kendisi ilk olarak The Amazing Spider Man #129 da görülmüştür
Aslında çocukluğunda amacı bir papaz olmaktır fakat affedici özelliği olmadığı için bu işten vazgeçmiştir.


Neden Kurukafa Sembolü?
Bildiğiniz gibi inanılmaz derece de sağlam bir kevlar üstüne kurukafa sembolü vardır bunun nedeni ise rakibin dikkatini oraya verip oraya sıkmasını sağlamak ve kötüleri psikolojik olarak etkilemek.



Kaptan Amerika'ya çok saygılıdır.Cap onla dövüşmesini isterken Punisher ise "seninle olmaz" diyerek karşılık vermiştir.


En bilindik düşmanı süphesiz Wilson Fisk yani Kingpin'dir En bilindik dostları ise Deadpool,Nick Fury ve dizide ne kadar da düşman olsalar Daredevil.


Evet yazım bu kadardı eğer yazım hataları varsa lütfen şimdilik görmezden gelin eğer detaylı bulmuyorsanız yorumlarda belirtiniz.

Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?