Deadpool 2'den Yeni Fragman!





Evet bu aralar çizgi roman filmleri için 2 tane yeni fragmanlar gördük ki bu bizleri heyecanlandırdı.Şimdilik Deadpool fragmanını inceleyeceğiz ve tahminlerde bulunacağım.
 İsterseniz hemen başlayalım.

 

 Filmde adamımız yeni bir ekip kuracak ve biz bu ekipteki 3 kişiyi sinematik evrende ilk defa göreceğiz.Josh Brolin'in canlandırdığı Thanos pardon Cable karakteri en merak edilen karakterlerden biridir şüphesiz.
 
 Film test gösteriminde kötü puan aldıktan sonra ek çekime gitmişti.Hatta fragmanda buna da gönderme yapılmış olacak ki 3.filmin gelmeyeceğini söyledi.Açıkçası Deadpool karakterini neredeyse herkes seviyor ve sinematik evrende görmeyi en çok istediğimiz karakterdir kendisi.Filmin ek çekime gidildikten sonraki halini merakla bekliyoruz.

 Tahminimce sarı tulum giydiği sahnede ekibine yeni katılan 2 kişi oradan alabilme ihtimali var ve bence orası mutant hapishanesi.Oradan ekibine 2 kişiyi oradan katabilir ama o sırada aynı yere de Cable çocuğu öldürmeye gelmiştir ve macera orada başlar.Tahminlerim bu yönde.Domino ile nerede tanışacağına dair bir tahmin henüz yok.

Fragmanda  Colossus'u tam vücut halinde göremedik belki Wade Wilson onu ekibe katmak istedi bu sefer Colossu kabul etmeyince onu ikna etmeye çalışıyor da olabilir.Colossus bu sefer kabul etmeyip vicdanına yenik düşerek filmin sonlarına doğru katılabilir.


Fragmanda Profesör X'in sandalyesini gördük bu demek oluyor ki Profesör X'i filmde görebiliriz.Sonuçta daha o yılda kendisi ölmedi.Filmin sonunda ise Deadpool koruduğu çocuğu sahiplenebilir.Tabi bunlar sadece tahmin.

 Filmde Thanos göndermesi de olabilir.Sonuçta Cable ile Thanos'u oynayan adam aynı ama nereden gönderme olur bilemeyiz.


Evet yazımız buraya kadardı umarım okurken keyif almışsınızdır.
Bir teori tahmin yazısı ile sizlerle idik.



-Danny Rand-

Yorumlar

En Çok Okunan Yazılarımızdan

Thanos Kimdir?

Aquaman Kimdir?